Prijs

Je kunt altijd gratis een test-account openen, met reclame en zonder externe online agenda. Ons reserveringssysteem kost -voor al jouw medewerkers of al jouw producten- 9.5 euro per maand excl. BTW voor een jaarabonnement (of 11 euro per maand excl. BTW voor een halfjaar-abonnement), of 4.9 euro per maand excl. BTW voor een jaarabonnement in de lite versie. Wij berekenen geen kosten per boeking of afspraak, en geen opstartkosten, maar slechts een laag maandelijks bedrag.

TypeGratisLiteRegulier
Maximum aantal afspraken 5 Onbeperkt Onbeperkt
Integratie in jouw site
Online betalingen met iDeal, creditcards of Paypal
SMS herinneringen
Online agenda sync: Google Calendar, Outlook
Geen reclame in beeld
Onbeperkt aantal gebruikers
Onbeperkt aantal medewerker logins
Onbeperkt hulp bij instellen
Prijs - 4.9 euro 9.5 euro

SMS versturen kosts slechts tussen de 4.9 en 5.5 cent per SMS (de helft lager dan elders).

Online betalingen brengen geen extra maandelijkse kosten met zich mee, maar alleen bij een afspraak plannen kleine transactiekosten (iDeal 0.29 euro, creditcards 0.15 euro + 3.2%).

Wij bieden onze planning software ook in reseller variant (bijvoorbeeld voor een webportaal voor een bepaalde beroepsgroep) met enorme kortingen per account. Behalve aanpassingen en integratie met andere planning systemen kunnen we ook SOAP/JSON koppelingen met de online agenda bieden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.


Online agenda planning software: personeelsplanning, reserveringssysteem, afspraken planner

4.9 euro =
Universal Currency Converter under
license from XE.com. Terms of Use


Starten?

Sokati bestaat 10 jaar! Jaarlijks meéér dan 10.000 afspraken!


Voorbeeld

Je kunt hier een trailer online reserveren.


Welke e-mails stuurt jullie planning software?

Dit is volledig in te stellen. Ons reserveringssysteem stuurt een herinneringsmail naar jouw klant, een in te stellen aantal dagen vantevoren. Daarnaast krijg je als je wilt tijdens het afspraak plannen zelf een e-mail, of juist bij het annuleren van een afspraak of boeking of inschrijving. Tenslotte krijg je sowieso tijdens het afspraak plannen zelf, een e-mail als er een bevestiging vanuit jou nodig is. Ook krijg je maandelijks een online agenda overzicht van alle online afspraken of reserveringen of boekingen van de afgelopen maand.Wat voor online planning software zoekt u?