Hotel en hostel reserveringssysteem (boekingen)

Volgende

Ons reserveringssysteem is goed in het verwerken van boekingen, voor onder andere hotels en hostels. Dankzij de uitgebreide instelmogelijkheden kun je ons reserveringssysteem precies afstellen naar jouw aanbod, zodat jouw klanten gemakkelijk in jouw online agenda een reservering kunnen plannen. Voor het beschikbaar stellen van diensten die langer dan een dag duren, zijn dan ook enkele specifieke opties ingebouwd.

Zo kun je een dagelijkse check-out tijd aangeven, waarmee je afdwingt dat de boekingsperiode altijd eindigt op een bepaald tijdstip van de laatste dag. Verder is ook het online vooruit betalen erg handig tegen no-shows erg handig. De volgende pagina's bevatten hiervan enkele voorbeelden.


Starten?

Sokati bestaat 10 jaar! Jaarlijks meéér dan 10.000 afspraken!


Voorbeeld

Boek hier online een hotelkamer.


Kan ik ook geen betalingen afhandelen of alleen contante betalingen afhandelen?

Ja, het online betalen is slechts optioneel; we raden het wel aan, het scheelt gruwelijk veel tijd want je hoeft nooit meer op jouw rekening te kijken. Geen betalingen afhandelen kan ook (de meeste klanten gebruiken niet online betalen), maar je kunt wel contante betalingen bij iedere reservering of afspraak planning bewaren (in de online agenda onder het euro-teken). Ons online reserveringssysteem is wel veel nuttiger als ook online betalen wordt gebruikt tijdens de afspraak plannen, maar het hoeft absoluut niet.