Hotel en hostel reserveringssysteem (boekingen)

Volgende

Ons reserveringssysteem is goed in het verwerken van boekingen, voor onder andere hotels en hostels. Dankzij de uitgebreide instelmogelijkheden kun je ons reserveringssysteem precies afstellen naar jouw aanbod, zodat jouw klanten gemakkelijk in jouw online agenda een reservering kunnen plannen. Voor het beschikbaar stellen van diensten die langer dan een dag duren, zijn dan ook enkele specifieke opties ingebouwd.

Zo kun je een dagelijkse check-out tijd aangeven, waarmee je afdwingt dat de boekingsperiode altijd eindigt op een bepaald tijdstip van de laatste dag. Verder is ook het online vooruit betalen erg handig tegen no-shows erg handig. De volgende pagina's bevatten hiervan enkele voorbeelden.


Starten?

Sokati bestaat 10 jaar! Jaarlijks meéér dan 10.000 afspraken!


Voorbeeld

Boek hier online een hotelkamer.


Is er een demo versie van dit online reserveringssysteem?

Via de nep-reclame rechts bovenin kun je een voorbeeld zien van hoe klanten online reserveringen en afspraken plannen via jouw website. Je kunt in het menu "Voorbeeld" bovenin online agenda's van afspraken en reserveringen met bijbehorende instellingen vinden, en uiteraard kun je altijd gratis een account openen.