Restaurant reserveringssysteem (reserveringen)

VorigeVolgende

Hieronder staan alle drie de instellingen-pagina's (roosters, diensten, beschikbaarheid) die bij deze simpele reserveringspagina horen. Ideaal als jouw tafels toch ongeveer even groot zijn. In combinatie met aanbetalingen (voor diner 5 euro, zie hieronder) heb je al hele nuttige planning software. Als je in de tweede instellingen-pagina in plaats van de "Dinner"-dienst al jouw gerechten invoert, heb je de menu keuze online. In de onderste pagina (beschikbaarheid) kun je per tafel aangeven of deze in jouw online agenda beschikbaar is of niet. Zo is tafel 1 alleen voor de lunch in te plannen. Als voorbeeld is tafel 6 op vrijdag niet beschikbaar; je kunt dus ook bijvoorbeeld extra beschikbaarheid voor in het weekend invoeren.


   reserveringssysteem en afspraak plannen: reserveringen


   reserveringssysteem en afspraak plannen: reserveringen


   reserveringssysteem en afspraak plannen: reserveringen

Starten?

Sokati bestaat 10 jaar! Jaarlijks meéér dan 10.000 afspraken!


Voorbeeld

Reserveer meteen online een tafel voor een lunch of diner.


Hoe werken online betalingen?

Je kunt bij Mollie of bij Multisafepay FastCheckout (niet Multisafepay Connect) eerst een account aanmaken. Wij hebben een koppeling met deze systemen. Sokati verschijnt op een webpagina op jouw eigen website. Als een klant op jouw eigen website in beeld krijgt dat er betaald moet worden, dan wordt de klant doorgestuurd naar Mollie (of Multisafepay) om te betalen. Sokati ontvangt een beveiligd digitaal seintje dat de betaling gelukt (of mislukt) is, dus je ziet bij ons helder direct in beeld hoe veel er betaald is (of dat er een betaling bezig is).

Deze betalingsservice verzorgt de online betalingen en beheert tevens alle online betaald geld op een soort aparte online geldrekening; wij beheren geen geld. Je kunt op ieder tijdstip geld van deze online rekening naar jouw bank overmaken, of dit automatisch laten doen.